Urenportaal  Solliciteren bij Forum Personeel
forumheaderbannertest
Ik zoek werk
Ik zoek personeel

Hoe gaat het solliciteren bij Forum Personeel nu in zijn werk in verband met het coronavirus?

Ondanks de maatregelen die wij hebben moeten nemen, kun je alsnog solliciteren en voeren we nog steeds sollicitatiegesprekken!

Hoe kan ik solliciteren bij Forum Personeel?

Zie jij een passende vacature, solliciteer dan door te reageren op de vacature. Wil je meer informatie of heb je vragen over een vacature? Dan kun je ons bellen op 0548 61 01 80. Wij zijn iedere werkdag van 8.30 uur t/m 17.30 uur bereikbaar om jou verder te helpen.

Eigenlijk verandert er dus op dit gebied vrij weinig en helpen we je zo snel mogelijk, zoals je van ons gewend bent. Wat wel veranderd zijn de intakes en sollicitatiegesprekken. Fysiek contact moeten we met z’n allen zoveel mogelijk vermijden. We ontvangen dus alleen bezoekers als dat echt noodzakelijk is!

Hoe verloopt een sollicitatiegesprek bij Forum Personeel nu?

Nadat we contact met je hebben opgenomen naar aanleiding van jouw sollicitatie, nodigen we je normaal gesproken uit bij ons op kantoor. Dat doen we vanaf nu anders! In crisistijden als deze moeten we creatief denken en moeten we maar wat blij zijn dat er ook digitale communicatiemiddelen zijn! Dus vanaf nu houden we de intake telefonisch en indien mogelijk via videobellen. 

Ben jij enthousiast en zijn wij dat ook? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever(s)! Als ook de opdrachtgever geïnteresseerd is, zal er een kennismakings-/sollicitatiegesprek plaatsvinden. Dit gaat ook even nét iets anders dan anders.

Indien noodzakelijk nodigen we je uit bij ons op kantoor (waarbij fysiek contact wordt vermeden). De manier waarop we dit laten plaatsvinden zal jouw contactpersoon samen met jou en de opdrachtgever allereerst overleggen.

Ook nu blijven bedrijven draaien, maar ook zij zullen er alles aan doen dat jij veilig te werk kan gaan. Hierover maken we goede afspraken en volgen daarin de richtlijnen van het RIVM.

Ben jij per direct op zoek?

Zit jij noodgedwongen thuis i.v.m. de maatregelen die zijn getroffen door het coronavirus (school, werk afgelast)? Dan kunnen wij jou helpen aan een (tijdelijke) baan waar je per direct aan de slag kunt! Neem contact met ons op via 0548 61 01 80, app 06 55 133 949 of per mail via info@forum-personeel.nl.

Forum Personeel helpt u graag met het bouwen van een professionele toekomst! 

Ik ben werkzoekend

Ik ben werkgever

Vacatures per brance

Over Forum Personeel

Contact

Vacatures
Inschrijven
Open sollicitatie
Sollicitatietips
Inloggen als werkzoekende

Onze diensten
Vacature aanmelden
Payrolling
Participatiewet
Wet, Werk en Zekerheid
Inloggen als werkgever

Vacatures Logistiek
Vacatures Productie
Vacatures Secretarieel
Vacatures Beveiliging
Vacatures Bouw
Vacatures Groenvoorziening
Vacatures Marketing
Vacatures Monteur
Vacatures Schoonmaak

Wie zijn wij?
Vestigingen
Sitemap

SBB logo - Wij leiden vakmensen op

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
T. 0548-610180

M. 0655133949
E. info@forum-personeel.nl

Facebook Forum Personeel Twitter Forum Personeel Instagram Forum PersoneelLinkedIn Forum Personeel Mail ons!

nieuwsbrief