Forum personeel
Urenportaal Forum Personeel is op zoek naar jou
forum personeel header
Ik zoek werk
Ik zoek personeel

Forum personeel is op zoek naar jou!

vr 4 sep 2020, 14:00 

 NIJVERDAL/RIJSSEN - Forum personeel staat voor persoonlijk, kleinschalig en betrokken. De juiste medewerkers op de juiste werkplek dat is waar Forum Personeel in Nijverdal voor staat. Daarnaast nemen wij de zorg uit handen voor bedrijven uit de Regio.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in jouw regio? Wij gaan met jou in gesprek. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw wensen en welke stap(pen) er nodig zijn voor jouw carrière. Wij maken gebruik van ons netwerk bij het vinden van een passende baan. Forum Personeel zorgt voor een goede klik tussen jou als werknemer en werkgevers die bij jou passen. Het kan natuurlijk zijn dat een tijdelijke functie, bij wederzijdse tevredenheid wordt omgezet naar een vast dienstverband.

Onze mensen

Het is niet alleen de service en het gemak wat wij bieden. Eigenaar Harry Schutte ziet mensen die via Forum werken niet als uitzendkrachten, maar ‘echt als onze mensen’. En dat maakt een groot verschil. “De persoonlijke benadering is voor ons heel belangrijk.”

Motivatie

Over de juiste mensen gesproken: Forum Personeel stelt ‘de juiste klik’ voorop in het werven en selecteren. “Wij plaatsen nooit zomaar mensen. Je moet passen bij het bedrijf en je werkgever. Het gaat zelfs niet eens altijd om het hebben van de juiste diploma’s”, aldus Bertine Klijnsma intercedente. “Als wij iemand spreken die gemotiveerd is en juiste instelling heeft, komt het met de kennis en vaardigheden ook goed. Wij zorgen daarvoor!”

Flexibel

Wij merken steeds vaker dat er meer vraag is naar flexibiliteit. Voor veel bedrijven is dit van essentieel belang. Personeelskosten is dan ook een groot deel van de uitgaven voor een bedrijf. Niet alleen in slechte tijden, maar ook in goede tijden. Het inzetten van flexibel personeel biedt dan de uitkomst. Forum personeel neemt niet alleen de zorg, maar ook de risico’s weg. Wij bieden ondersteuning op het gebied van: Payrolling; Uitzenden; Detacheren: Werving & Selectie binnen alle sectoren van de arbeidsmarkt. Organisaties kunnen zich volledig richten op de kerntaken van hun bedrijf.

Forum Personeel is het lokale uitzendbureau voor Nijverdal en Rijssen. Korte lijnen, persoonlijke communicatie en aandacht bieden wij onze medewerkers en klanten. Heeft u hulp nodig bij het invullen van een vacature kunt u bij ons terecht. Wij werven kandidaten met het schrijven van unieke vacatureteksten. Deze vacatures worden geplaatst op diverse online vacaturebanken, social media kanalen en op onze website www.forum-personeel.nl.

Interesse? De koffie staat klaar en maak kennis met ons aan de Grotestraat 268 in Nijverdal.

foto bertine

Bron: Hart van Nijverdal

Forum Personeel helpt u graag met het bouwen van een professionele toekomst! 

Ik ben werkzoekend

Ik ben werkgever

Vacatures per brance

Over Forum Personeel

Contact

Vacatures
Inschrijven
Open sollicitatie
Sollicitatietips
Inloggen als werkzoekende

Onze diensten
Vacature aanmelden
Payrolling
Participatiewet
Wet, Werk en Zekerheid
Inloggen als werkgever

Vacatures Logistiek
Vacatures Productie
Vacatures Secretarieel
Vacatures Beveiliging
Vacatures Bouw
Vacatures Groenvoorziening
Vacatures Marketing
Vacatures Monteur
Vacatures Schoonmaak

Wie zijn wij?
Vestigingen
Sitemap

SBB logo - Wij leiden vakmensen op

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
T. 0548-610180

M. 0655133949
E. info@forum-personeel.nl

Facebook Forum Personeel Twitter Forum Personeel Instagram Forum PersoneelLinkedIn Forum Personeel Mail ons!

nieuwsbrief