Urenportaal  ''Forum haalt het beste uit mensen''
forumheaderbannertest
Ik zoek werk
Ik zoek personeel

Forum Personeel: "Haalt het beste uit de mensen"

do 25 mei 2017, 12:00

NIJVERDAL - Menselijk, kleinschalig en betrokken. Drie steekwoorden die het team van Forum Personeelsdiensten in Nijverdal op het lijf geschreven staan. Zij nemen graag je zorg uit handen. En payrolling past uitstekend in dat plaatje.

Waarom als ondernemer zelf de risico's en zorgen dragen over werknemers, als je dat ook kunt uitbesteden? Payrolling is het 'toverwoord'. Forum neemt de werknemers in dienst waardoor je geen omkijken hebt naar de loon- en personeelsadministratie. Vanwege de korte lijnen en kleinschaligheid, berekent Forum tarieven op maat wat het voor ondernemers alleen maar aantrekkelijker maakt. Werving en selectie kan de ondernemer zelf doen of desgewenst ook overlaten aan Forum. "Het is een win-win situatie voor werkgever en werknemer," legt intercedente Marliek Vloedbeld uit. ,,De werkgever legt het hele pakket bij ons neer, wij maken het in orde. Ook de werknemer kan op ons bouwen. Wij zijn hun aanspreekpunt als ze vragen hebben over bijvoorbeeld belastingaangifte, aanvragen van de WW of hun opgespaarde vakantiedagen."

Onze mensen

Het is echter niet alleen de service en het gemak. Eigenaar Harry Schutte ziet de mensen die hij inzet niet als uitzendkrachten, maar 'echt als onze mensen'. ,,En dat maakt een groot verschil. Bovendien maken wij gebruik van ons grote netwerk bij het vinden en inzetten van de juiste mensen. Met name bij seizoensgebonden werk zijn werkgevers verzekerd van goede mensen. En voor werknemers die bij ons in het bestand staan, geeft het meer kans op werk en grotere keuze uit vacatures. Zowel voor tijdelijk vakantiewerk als een langer dienstverband."

Mentaliteit

Over de juiste mensen gesproken: Forum stelt 'de juiste klik' voorop in het werven en selecteren. ,,Wij plaatsen nooit zomaar mensen. Je moet passen bij het bedrijf en je werkgever. Het gaat zelfs niet eens altijd om het hebben van de juiste diploma's, aldus Linda Klein Horsman, collega van Marliek en tevens intercedente. Als we zien dat iemand de juiste mentaliteit en instelling heeft en servicegericht is, komt het met de kennis een vaardigheden ook goed. Daar zorgen wij voor."

Goud

Harry is trots op zijn team en de samenwerking onderling en met de lokale mkb'ers. ,,Wij zijn het lokale uitzendbureau voor Nijverdal en Rijssen. Korte lijnen, persoonlijke communicatie en aandacht. En niet te vergeten ons netwerk in de regio. Bedrijven geven ons het vertrouwen. En dat is goud waard!". Bij deze krant treft u ook een flyer aan over de diverse activiteiten van Forum, waaronde payrolling, werving en selectie en detachering.

Bron: Hart van Nijverdal

Haal het beste uit de mensen

Forum Personeel helpt u graag met het bouwen van een professionele toekomst! 

Ik ben werkzoekend

Ik ben werkgever

Vacatures per brance

Over Forum Personeel

Contact

Vacatures
Inschrijven
Open sollicitatie
Sollicitatietips
Inloggen als werkzoekende

Onze diensten
Vacature aanmelden

Payrolling

Uitzenden
Participatiewet
Wet, Werk en Zekerheid

Inloggen als werkgever

Vacatures Nijverdal

Vacatures Logistiek
Vacatures Productie
Vacatures Secretarieel
Vacatures Beveiliging
Vacatures Bouw
Vacatures Groenvoorziening
Vacatures Marketing
Vacatures Monteur
Vacatures Schoonmaak

Wie zijn wij?
Vestigingen

Loopbaancoaching
Sitemap

SBB logo - Wij leiden vakmensen op

Vestiging Ter Apel

Generaal Maczeklaan 5
9561 ZA Ter Apel
t: 06 - 20978739

Vestiging Nijverdal

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
T. 0548-610180

M. 0655133949
E. info@forum-personeel.nl

Facebook Forum Personeel Twitter Forum Personeel Instagram Forum PersoneelLinkedIn Forum Personeel Mail ons!

nieuwsbrief