Over ons

Forum Personeel is opgestart vanuit onze divisie Twente Schildersdiensten. In 2008 is besloten om niet alleen binnen de schildersbranche onze kennis en ervaringen te delen en onder de naam Forum Personeel verder en ruimer te opereren. Inmiddels hebben wij twee vestigingen, te vinden in Ter Apel en Nijverdal.

Het woord Forum stamt oorspronkelijk af van het Latijnse woord ferre, wat “wegbrengen en handelen” betekent, in de zin dat mensen hun spullen naar de markt brengen en met elkaar handelen. Oorspronkelijk werd op een forum handel gedreven.

Wij zien Forum als het verhandelen en delen van uw vraag en onze kennis en kunde. Wij brengen onze kennis op de markt, waar wij samen met u verder gaan. Forum Personeel is uw partner voor het werven, selecteren én administreren van tijdelijk en vast personeel. Forum Personeel staat garant voor een persoonlijke benadering, snelle service en duidelijke afspraken.

Maar Forum Personeel kijkt verder dan alleen het uitzenden. Wij denken met u als werkzoekende mee en kijken verder dan alleen de vacatures die we hebben. Onze aanpak hierin is uniek binnen de uitzendbranche. Nieuwsgierig naar onze huidige vacatures? Bekijk de vacatures van Forum Personeel.

Forum Personeel is dagelijks geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Inschrijven bij één van onze vestigingen? Dan raden wij aan om van te voren even een afspraak te maken. Dan weten wij zeker dat wij alle tijd hebben. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u gemakkelijk en direct contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Wilt u meer informatie over Forum Personeel? Hieronder vindt u enkele bestanden van Forum Personeel die u kunt downloaden.

Facebook Forum Personeel Twitter Forum Personeel Instagram Forum PersoneelLinkedIn Forum Personeel Mail ons!

Ik ben werkzoekend

   

Ik ben werkgever

   

Vacatures per brance

   

Over Forum Personeel

 

Contact

Vacatures
Inschrijven
Open sollicitatie
Sollicitatietips
Inloggen als werkzoekende

   

Onze diensten
Vacature aanmelden
Payrolling
Participatiewet
Wet, Werk en Zekerheid
Inloggen als werkgever

   

Vacatures Logistiek
Vacatures Productie
Vacatures Secretarieel
Vacatures Horeca
Vacatures Beveiliging
Vacatures Bouw
Vacatures Groenvoorziening
Vacatures Marketing
Vacatures Monteur
Vacatures Schoonmaak

   

Wie zijn wij?
Vestigingen
Sitemap

 

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
T. 0548-610180
E. info@forum-personeel.nl

Forum personeel

Forum Personeel

Ik zoek
werk

Ik zoek
personeel

Payrolling