Forum Personeel: "Wij gaan altijd voor de juiste klik"

ma 13 feb 2017, 12:00   

NIJVERDAL - Forum Personeel is het lokale uitzendbureau voor Nijverdal en Rijssen. Korte lijnen, persoonlijke communicatie en aandacht. Zij gaan altijd voor de juiste klik tussen werknemer en werkgever.

marliek vloedbeld  Een ervaren restaurantmedewerker nodig? Een enthousiaste vakantiekracht? Een allround monteur of een secure  metselaar? De mensen van Forum Personeel zoeken de juiste persoon voor u. ,,Iemand moet passen bij het bedrijf  en bij de ondernemer," vertelt Marliek Vloedbeld, intercedente. Samen met haar collega's weet ze hoe belangrijk en  onmisbaar goede mensen zijn. Als lokaal uitzendbureau richten zij zich op de lokale mkb'ers, zoals slagerijen,  bouwbedrijven, winkeliers, hoveniers, restaurants en hotels.

 Match
 Om een idee te geven hoe ze hun belofte 'de juiste persoon op de juiste plek' waar maken, is de horeca een goed  voorbeeld. Marliek: ,,Wij hebben zelf ervaring in de horeca. Zo ben ik bijvoorbeeld afgestudeerd aan de Hogere  Hotelschool. Hoe belangrijk gastvrijheid, klantgerichtheid en service is, weten we als geen ander. En de mensen die  wij plaatsen, weten dat ook. Zij krijgen van ons een cursus over de basisprincipes werken in de horeca. Horeca-  eigenaren die bij ons een vacature plaatsen, zijn daardoor verzekerd van mensen die serieus hun werk doen en  gasten een goede service bieden." Deze zekerheid geeft Forum op al haar horecapersoneel, van afwashulp tot en  met gastheer en –vrouw.

Werken in pools
Wat tevens aantrekkelijk is voor de horeca, zijn de pools die Forum op kan richten. Zij stellen een team van vijf of zes mensen samen die volgens een planning gaan werken. Voor evenementen, campings en ander seizoensgebonden werk een uitkomst. Hiervoor zet Forum met name jongeren in die een bijbaan of vakantiewerk zoeken. Zaken doen met Forum Personeel is een win-win situatie. Voor werkgever en werknemer. De werkgever is verzekerd van goede mensen, als werknemer heb je keuze uit een groot aantal vacatures in diverse branches. Zowel voor tijdelijk vakantiewerk als een langer dienstverband.

Voordeel van payrolling
Ondernemers die toch liever zelf personeel werven en selecteren, kunnen kiezen voor payrolling. De selectie houd je in eigen hand, Forum neemt ze in dienst waardoor je geen omkijken hebt naar de loon- en personeelsadministratie. Vanwege de korte lijnen en kleinschaligheid, kan Forum tarieven op maat berekenen wat het voor ondernemers alleen maar aantrekkelijker maakt.
Heb je een vacature of ben je op zoek naar een baan? Kijk voor meer informatie eens op www.forum-personeel.nl of bel het team in Nijverdal, op het nummer: 0548 610180.

Bron: Hart van Nijverdal 

Facebook Forum Personeel Twitter Forum Personeel Instagram Forum PersoneelLinkedIn Forum Personeel Mail ons!

Ik ben werkzoekend

   

Ik ben werkgever

   

Vacatures per brance

   

Over Forum Personeel

 

Contact

Vacatures
Inschrijven
Open sollicitatie
Sollicitatietips
Inloggen als werkzoekende

   

Onze diensten
Vacature aanmelden
Payrolling
Participatiewet
Wet, Werk en Zekerheid
Inloggen als werkgever

   

Vacatures Logistiek
Vacatures Productie
Vacatures Secretarieel
Vacatures Horeca
Vacatures Beveiliging
Vacatures Bouw
Vacatures Groenvoorziening
Vacatures Marketing
Vacatures Monteur
Vacatures Schoonmaak

   

Wie zijn wij?
Vestigingen
Sitemap

 

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
T. 0548-610180
E. info@forum-personeel.nl

Forum personeel

Forum Personeel

Ik zoek
werk

Ik zoek
personeel

Payrolling