Uitzendvoorwaarden

De uitzendkracht begrijpt dat het onjuist en/of onvolledig invullen van de inschrijfset gevolgen kan hebben voor de inschrijving, werkaanbiedingen door het uitzendbureau en de daaraan ten grondslag liggende uitzendovereenkomst. Eventuele, voor de uitzendkracht en/of het uitzendbureau, nadelige gevolgen van het onjuist en/of volledig invullen van de inschrijfset komen geheel voor rekening en risico van de uitzendkracht.

De inschrijfset is geen uitzendovereenkomst. De inschrijving verplicht het uitzendbureau er niet toe de uitzendkracht uitzendwerk aan te bieden, evenmin dat de inschrijving de uitzendkracht ertoe verplicht een aanbod tot het verrichten van uitzendwerk te aanvaarden.

Het uitzendbureau is gerechtigd voor de aanvang van het uitzendwerk het aanbod daartoe in te trekken wanneer blijkt dat het uitzendbureau als opvolgende werkgever beschouwd kan worden.

De uitzendkracht verklaart in het bezit te zijn van een goede gezondheid. Indien dat voor de functie noodzakelijk is zal de uitzendkracht een gezondheidskeuring moeten ondergaan.

De uitzendkracht verklaart dat hij voor het ondertekenen van dit inschrijfformulier een Arbo-formulier Algemene veiligheidsregels en voorschriften heeft ontvangen en kennis heeft kunnen nemen van de NBBU CAO voor Uitzendkrachten. Hij verklaart dat hij met de inhoud akkoord gaat.

De bovenstaande gegevens zullen door het uitzendbureau vertrouwelijk worden behandeld en worden opgenomen in een databank van het uitzendbureau. Het uitzendbureau handelt daarbij conform het op dat gebied bepaalde in de Wet persoonsregistraties.

Het uitzendbureau, aangesloten bij de NBBU, is verplicht zich te houden aan alle gedragsnormen

(NEN 4400-1) en de kwaliteitseisen die voortvloeien uit de voorwaarden van de erkenningsregeling binnen de uitzendbranche, die wordt gecontroleerd door de CROP certificering.

Aanvinken voor akkoord op het inschrijfformulier.

Facebook Forum Personeel Twitter Forum Personeel Instagram Forum PersoneelLinkedIn Forum Personeel Mail ons!

Ik ben werkzoekend

   

Ik ben werkgever

   

Vacatures per brance

   

Over Forum Personeel

 

Contact

Vacatures
Inschrijven
Open sollicitatie
Sollicitatietips
Inloggen als werkzoekende

   

Onze diensten
Vacature aanmelden
Payrolling
Participatiewet
Wet, Werk en Zekerheid
Inloggen als werkgever

   

Vacatures Logistiek
Vacatures Productie
Vacatures Secretarieel
Vacatures Horeca
Vacatures Beveiliging
Vacatures Bouw
Vacatures Groenvoorziening
Vacatures Marketing
Vacatures Monteur
Vacatures Schoonmaak

   

Wie zijn wij?
Vestigingen
Sitemap

 

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
T. 0548-610180
E. info@forum-personeel.nl

Forum personeel

Forum Personeel

Ik zoek
werk

Ik zoek
personeel

Payrolling