De diensten van Forum Personeel | Groningen & Overijssel

Uitzenden

Forum Personeel is uw lokale uitzendbureau in Nijverdal en Ter Apel met personele oplossingen voor elk vakgebied. Wij zijn uw lokale partner op gebied van flexibele arbeid binnen uw regio en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw personeelsbestand te optimaliseren. Dit doen wij onder andere door uw personele vraagstukken uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Werving en selectie

Onze werving en selectie procedure is volledig ingericht aan de hand van de personele vraagstukken uit uw organisatie. Wij werven en selecteren zowel oproepkrachten als professionals op projectbasis.

Detachering

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke werknemer met meerdere jaren werkervaring, kunt u kiezen voor detachering. Door middel van detachering kunt u gemakkelijk en snel aan hoogopgeleid personeel komen op tijdelijke basis of bij vervanging tijdens (langdurige) ziekte.

Payrolling

Naast uitzenden, werving en selectie en detachering, bieden wij ook payrolling aan. Payrolling is de oplossing voor wie zelf de werving en selectie wil beheren. Wij zorgen voor de verloning op weekbasis of maandbasis en de administratieve afhandelingen. Zodoende kunnen wij u ontzorgen van uw risico's bij ziekte en arbeidsongeschiktheid beperken. 

Vacature aanmelden

Ben u op zoek naar een geschikte kandidaat en u wilt als werkgever uw vacature aanmelden bij Forum Personeel? Dat kan door middel van deze link. Op basis van uw vraagstuk, zullen wij gezamenlijk met u de vacature doorspreken en de werving en selectieprocedure starten. Wij zullen dan binnen het gestelde termijn een geschikte kandidaat bij u voorleggen. 

Facebook Forum Personeel Twitter Forum Personeel Instagram Forum PersoneelLinkedIn Forum Personeel Mail ons!

Ik ben werkzoekend

   

Ik ben werkgever

   

Vacatures per brance

   

Over Forum Personeel

 

Contact

Vacatures
Inschrijven
Open sollicitatie
Sollicitatietips
Inloggen als werkzoekende

   

Onze diensten
Vacature aanmelden
Payrolling
Participatiewet
Wet, Werk en Zekerheid
Inloggen als werkgever

   

Vacatures Logistiek
Vacatures Productie
Vacatures Secretarieel
Vacatures Horeca
Vacatures Beveiliging
Vacatures Bouw
Vacatures Groenvoorziening
Vacatures Marketing
Vacatures Monteur
Vacatures Schoonmaak

   

Wie zijn wij?
Vestigingen
Sitemap

 

Grotestraat 268
7441 GT Nijverdal
T. 0548-610180
E. info@forum-personeel.nl

Forum personeel

Forum Personeel

Ik zoek
werk

Ik zoek
personeel

Payrolling